HTML

Szórakozási lehetőség a 16 kerületben

Friss topikok

Címkék

Facebook profil

2014.04.10. 10:47 Black Cat Rendezvényhelyszín

Black Cat Pub & Rendezvényhelyszín

Üzletünk mindennapi eseményeit követheted nyomon, hogy ne maradj le akcióinkról, rendezvényeinkről, sportközvetítéseinkről. 

Szólj hozzá!

Esküvői mini kiállítás

2014.03.31. 20:43 Black Cat Rendezvényhelyszín

Március 16-án, vasárnap 12 és 17 óra között első alkalommal rendezik meg a XVI. kerületben a mini esküvő kiállítást. Aki tervezi az esküvőjét, esetleg már az előkészületeknél tart, annak érdemes ellátogatni a programra, hiszen számos hasznos tanáccsal, ötlettel gazdagodhat.

black_cat_eskuvo_kiallitas.jpg

A rendezvény helyszíne a Black Cat Pub & Rendezvényhelyszín Sashalmon. A belépő ára 400 forint, melyhez egy kis meglepetést is adnak a szervezők.

 

Szólj hozzá!

"Várkastély"

2014.03.31. 19:35 Black Cat Rendezvényhelyszín

Közel a kerület kulturális életének központjához, Erzsébet-ligethez, Sashalom és Mátyásföld határán, egy mesebeli kis "várat" találunk: ez nem más mint a Black Cat Pub & Rendezvényhelyszín

bejárat.jpg

Csöndes, ám jól megközelíthető helyen, a Veres Péter utcától pár lépésre működik már 20 éve a pizzéria, mely mind külső, mind belső kialakítását tekintve egyedi: a dekoráció olaszos, mediterrán hangulatot áraszt, a díszítés kézműves szakember keze nyomát viseli.

Az éttermet működtető pár, István és Mónika a Kertvárosban laknak, húsz éve szépítik, csinosítják és bővítik a pizzériát, mely eleinte csupán egy pici helyiségből állt, ám mára már fedett belső térrel és kerthelyiséggel is kiegészült. Méretét tekintve tökéletesen alkalmas mind baráti összejövetelek, céges bulik, kisebb esküvők és gyerek partik számára egyaránt.

teremelr..jpg

Előnyük és egyben erősségük a családias hangulat: a vendéget úgy fogadják, mintha hazaérkezne, eldőlhet  akár a kanapén is, nem fognak rászólni kötetlenebb, oldottabb viselkedése miatt. Ha a karaoke bulin az asztalon táncolni támadna kedvünk, akkor sem kell attól félnünk, hogy kitessékelnek minket. Itt a fő szempont a vendég kényelme, hogy elégedetten távozzon a pizzériából.

Mónika és István ismerik a vendégeket személyesen, maguk is a pult mögött dolgoznak minden nap. Közvetlen hangvételű, nyitott emberek, akikkel bármit meg lehet beszélni, igyekeznek megoldani az egyedi kéréseket, igényeket is.

A Black Cat ételkínálatát a pizzák jelentik, 32 féle pizza szerepel az étlapon, de kívánság szerint is összeállítják a feltétet. Rendezvények esetén az ételkínálat természetesen változik, ilyenkor a legkülönlegesebb ételeket is felszolgálják, ha arra van igény. Egyik népszerű specialitásuk a  cipóban sült csülök, melyet gyakran kérnek rendezvényeken.

Italkínálatuk is bőséges, de az egyik legnépszerűbb „termékük” a forralt bor, melyért távolabbról is képesek ideutazni a vendégek, annyira finomnak, ízletesnek találják.

kaja.jpg

A pizzéria belső terme kibérelhető: ilyenkor csak az ünneplő társaság tartózkodik a helyiségben, mely az alkalomhoz illően kerül feldíszítésre és átalakításra. Ami igazán egyedi, az a gyerek szülinap, melyet vasárnaponként rendeznek meg. A gyerekbuli számára átrendezett belső tér igazi játszóházzá alakul át: a gyerekek animátor vezetésével játszanak, játékos vetélkedőn vesznek részt, végül mindenki apróbb ajándékokkal távozhat a buliból. A 4 óra időtartamú pizza partin 1300 forintot számolnak fel egy gyerekmenüért, mely a játszóházi árakhoz képest lényegesen olcsóbb lehetőséget jelent.

page.jpg

A mediterrán hangulatú kerthelyiséget is érdemes megnézni, hiszen a kézzel festett, egyedi dizájn igazán látványos. A szökőkúttal ékes kert alkalmas a kisebb rendezvényekre, baráti társaságok akár grillezhetnek is a szabad ég alatt.

kert 017.jpg

Ami szintén nem elhanyagolható, hogy a Kertváros kártyát is elfogadják a pizzériában, ami 10 százalékos kedvezményt jelent az árból.

Próbáljátok ki az általunk is letesztelt pizzériát, bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeretne egy hangulatos estét eltölteni egy kedves kertvárosi vendéglőben. Az étterem Facebook oldalán pedig friss információkat olvashattok róluk.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása